Write about eel soup in Nghe An

Write about eel soup in Nghe An

0 bình luận về “Write about eel soup in Nghe An”

    • Nghe An eel soup is an artichoke dish, which is famous as the “region of spiritual masterpiece”.
    • Although nature does not “bias” for this charming land, but this is where the eel species are slim, gold, firm meat, belly black than other eel in the land. Eel was handled under the talented hands of the chef to become a special bowl of eel eel that no region “imitate”.
    • Nghe An eel soup at Lan Lan restaurant has special and sweet water.

      Eel also do not grind to make porridge as many people still think that the filtered bone, split and cooked cooked to

    Bình luận
  1. Hello everyone, today i want to write about a special Vietnamese food – eel soup. It made very simple. To cook eel soup, you need have some eels, a pot of broth and some vegetables. First, preliminary processing eels. Next, boil the broth and put the eels into. Then, wait the eels until ripe and put into a bowl. Finish, pour the broth into and serve it with some vegetables. I like to eat eel soup because it represents Vietnam – my country. Thanks for read!

    Dịch :

    Xin chào các bạn, hôm nay mình muốn viết về một món ăn đặc biệt của Việt Nam – súp lươn. Nó được nấu rất đơn giản. Để nấu súp lươn, bạn cần có một ít lươn, một nồi nước dùng và một số loại rau. Đầu tiên, sơ chế lươn. Tiếp theo, đun sôi nước dùng rồi cho lươn vào. Sau đó, đợi lươn chín rồi cho vào bát. Cuối cùng, đổ nước dùng vào và ăn cùng súp lươn với một số loại rau. Mình thích ăn súp lươn vì nó biểu tượng cho Việt Nam – đất nước của mình. Cảm ơn vì đã đọc!

    Bình luận

Viết một bình luận